Rob’s Thanksgiving Dinner
投稿日: カテゴリー Rob Diary
Turkey with cranberry sauce
meat loaf
hors d’œuvre
Hi there, today we had a thanksgiving feast!!
The turkey was slowly baked for 3 hours sealing in the juices.
Growing up in Texas I watched my dear mom make it every year.
And I’m continuing the tradition here in Japan.
So wherever you are let’s make dinner time a special treat!!
I included some pics of the lovely meat loaf, European hors d’œuvre called bruschetta and the seasonal cranberry sauce.
Let’s enjoy the holidays!!
こんにちは!今日は、みんなでサンクスギビングのお祝いをしました。
七面鳥はたれにひたして3時間かけてじっくりと焼きました。
テキサスで育った私は毎年母が作るのを見ていました。
そして、その伝統をここ日本でも続けています。
どこにいても、特別な日にはごちそうを作りましょう。
さらに、おいしいミートローフと、ブルスケッタという名前のヨーロッパのオードブルと季節のクランベリーソースの写真をお見せしますね!
では、みなさんも休日を楽しんでくださいね!