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Rob’s Thanksgiving Dinner

投稿日: カテゴリー Rob Diary

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Turkey with cranberry sauce
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meat loaf
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hors d’œuvre
Hi there, today we had a thanksgiving feast!!
The turkey was slowly baked for 3 hours sealing in the juices.
Growing up in Texas I watched my dear mom make it every year.
And I’m continuing the tradition here in Japan.
So wherever you are let’s make dinner time a special treat!!
I included some pics of the lovely meat loaf, European hors d’œuvre called bruschetta and the seasonal cranberry sauce.
Let’s enjoy the holidays!!


こんにちは!今日は、みんなでサンクスギビングのお祝いをしました。
七面鳥はたれにひたして3時間かけてじっくりと焼きました。
テキサスで育った私は毎年母が作るのを見ていました。
そして、その伝統をここ日本でも続けています。
どこにいても、特別な日にはごちそうを作りましょう。
さらに、おいしいミートローフと、ブルスケッタという名前のヨーロッパのオードブルと季節のクランベリーソースの写真をお見せしますね!
では、みなさんも休日を楽しんでくださいね!