パラビオンからのお知らせ NEWS&EVENT

Fall produce

投稿日: カテゴリー Rob News

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Hello there , today I will talk about a seasonal vegetable : the arrival of pumpkins and squash at my favorite farmers market is another reminder that we are well into fall. Hard squash includes varieties such as spaghetti, kabocha , butternut, acorn and Hubbard.
There are several ways of preparing this hard squash but for me I prefer an easy way. Cut hard to squash in half lengthwise and scoop out the seeds. Brush interior flesh with melted butter put in the oven until tender, scrape it out, mash it and add salt and pepper if desired , a dash of chili pepper is also fun . Happy cooking, bon appetit , see you in class.


収穫の秋
みなさん、こんにちは!
今日は、私は季節の野菜について話します:
私の大好きなファーマーズマーケットにカボチャやスカッシュ(トウナス)が出荷されるようになると、もう秋だなあとしみじみ思います。
堅いスカッシュは、例えばスパゲッティ、かぼちゃ、バターナッツ、ドングリとハバード風など、いろいろな調理法があります。
この堅いスカッシュを料理するにはいくつかの方法がありますが、私は簡単な方法を好みます。
スカッシュを縦に半分に切って、種をかき出します。
スカッシュの実の部分に溶かしバターを塗ってオーブンに入れて実が柔らかくなるまで加熱し、それをかき出し、それをつぶしてください。そして、お好みで塩と胡椒を加えてください。
チリペッパーをちょっと振ってもいいですよ。
楽しい料理を召し上がれ!
じゃあ授業でね。
パラビオンのハロウィンパーティーは今年はナマステダイニングさんとのコラボ企画です!
今から予定をあけて、ぜひ参加してくださいね。

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