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投稿日: カテゴリー Rob Diary

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今日は、ボクのお気に入りメニュー”ブタネギ”をご紹介します!
Hey guys today I’ll put some pics of a simple recipe “Buta-negi”
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作り方はとっても簡単!豚ロースの薄切りをフライパンで炒めてざっくり切った細ねぎと溶き卵をのせて、しょうゆを入れたらふたをして、下のほうが焼けるまで待ちます。
それから裏返すか、焦げ付かないように火を弱めてしばらく焼くだけ。
First saute the pork in a pan and add the green onions,eggs,soy sauce and cover
until the bottom is done..Then flip over the patty or just lower the heat to prevent
the bottom from burning.. All done!!
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ホラ、できあがり!
ボクはいつもピザみたいに三角に切ります。そしてもちろん冷たいBEERと一緒にいただきます。
う~ん、うまい!
The finished product .. I usually cut it like a pizza..
And of course serve it with a Cold One !! Wooo gotta love it !!