How to cook “Coq Au Vin”
投稿日: カテゴリー PA eventPar Avion Language School Event Class
French Cooking Class of “Coq Au Vin” and “Ardechois”
パラビオン外語学院のイベントクラスより
今回はフランス料理”コック・オ・ヴァン”と”アルデショワ”
鶏の赤ワイン煮込みとマロンケーキです。
How to cook…
Coq Au Vin
Cut and slice onions.
Cut the chicken into large pieces.
Roast the onion and lardon(cut bacon).
Add the flour on the chicken and roast.
Add one bottle of red wine.
The percentage of alcohol is important!
Cook for at least 1 hour.
Make mashed potatoes for side dish.
Ardechois
Mix marron cream and butter.
Mix sugar and eggs.It’s hard work.
Until become like this texture.
Put into the silicon cake pan.
“It’s ready to bake!”
Bake around 40min.
“Mmm… Is it fine?”
Yeah!
Beautiful!
Finally
It’s ready to eat with garlic baguette!
You must want to eat!
Then…
You can come and try on 16th Saturday!
We’ll have one more class again!
作りたいけどこの写真だけでは詳しいことがわからない。
というあなた!
クッキングクラスは好評につき、アンコールクラスを16日(土)に行います。
時間は14時から16時半くらいまで。
参加費2000円
定員がありますのでお申し込みはお早めに!
パラビオン外語学院まで!
パラビオン外語学院
松山市千舟町5-2-3 杉住宅ビル4F
089-945-6123(10-4pm)
infopa@dokidoki.ne.jp