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Nikitatsu-An of Dogo

投稿日: カテゴリー Rob Diary

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The other day, I went on a walking tour to the Dogo area.
I and some students took a leisurely stroll through area of Dogo and came upon a tranquil place.
Being a history buff I quizzed the kind staff at the Dogo beer and Sake factory (Nikitatsu-an) on some details of the beginning of the Dogo beer.
She was very glad I was so interested and offered me to taste test the famed “Akiyama brothers Special blend Sake”.
It was superb!!
Here are some pictures of that day.
Tell you more in class…
By the way : be sure to join me and Esteban on Saturday where we will cook one of the staple foods of Mexico!! Arriba!


先日、道後近辺を散策にでかけました。
私と生徒さん何人かで道後の街をぶらぶら歩いていたら静かな場所に出ました。
歴史好きとして私は、その道後ビールとお酒の工場(にきたつ庵)の親切なスタッフに道後ビールの始まりの詳しいことについて質問をしました。
彼女は私が興味を持っていることがとてもうれしそうで、私に有名な「秋山兄弟スペシャルブレンド清酒」をテイスティングさせてくれました。
それはもうすばらしかった!!
その時の写真をいくつかお見せしますね。
もっと詳しくはクラスでお話します。。。
ところで、土曜日は私とエステバンがメキシコのベーシックな料理を作るのでぜひ、参加してね!