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Empanada

投稿日: カテゴリー Rob Diary

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Hello there,time for an Empanada!!
The other day I was watching CNN and they were reporting about the trapped miners in Chili.
That’s when I thought of making a soul food of South America.
The Empanada filling varies from region to region..
I fill it with potatoes, onions, carrots, raisins, black olives, boiled eggs and chicken saute with oregano spices…
Gotta love it.
And God bless the miners.+++


みなさん、こんにちは。さあ、エンパナーダの時間です。
ある日、CNNテレビを見ていたら、チリの落盤事故で閉じ込められている炭坑夫たちのことを
レポートしていました。
その時、私は”南米のソウルフードを作ろう”と思ったのです。
エンパナーダは、おもに中南米の国々で作られる包み揚げ(オーブンで焼くところもあります)で、
中身は地域によっていろいろです。
私は、オレガノで香りをつけたじゃがいも、タマネギ、にんじん、鶏肉の炒め物に、
レーズン、ゆで卵、ブラックオリーブを加えたものを入れます。
おいしいよ!
今朝のニュースでは、炭坑夫たちが、ワインとエンパナーダをリクエストしていたと言っていました。
温かいエンパナーダで元気を出して欲しいです。
チリの炭坑夫たちが1日も早く救出されることを祈っています。
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